Leveransvillkor

Leverans

Ett benogram levereras på mellan 2-4 arbetsdagar till vald brevlåda. Snabbt och enkelt! Reservation för Postens hantering. Enligt Posten kommer 98 % av alla försändelser fram dagen efter att de postas. (vardagar).

Fraktkostnadleveransvillkor

Priset frakt inom Sverige är 29 SEK.

Reklamationer

Vid fellevererad eller felaktig vara kontakta info@benogram.se så ska vi hjälpa dig snarast möjligt.

Krav

Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Personuppgifter

Personuppgifter lagras i vårt kundregister vid beställning av vara. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag.

Priser

De priser som anges vid köptillfället gäller.

Betalning

Benogram.se erbjuder kortköp som sker säkert via PayPal.

Ångerrätt

När du skickar ett Benogram.se till någon anses produkten vara förbrukad precis som när du skickar blommor till någon så är produkten hälsningen och meddelandet därför gäller inte ångerrätten rakt av. Däremot så kan produkten självklart reklameras vid fel. Detta grunder sig på ett följande avsnitt i lagen om distanshandel: 4§ punkt 2: ”en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal” kan alltså undantas från regeln om ångerrätt.

Felaktigt bruk av tjänsten

Bedrägeri, urkundsförfalskning och åldersgräns Samtliga fall av bedrägeri, försök till bedrägeri, falska beställningar, missbruk av urkund samt urkundsförfalskning polisanmäls omedelbart. I samband med beställningar registrerar vi all teknisk information polis och åklagare efterfrågar. Vi samarbetar med polisen, samtliga ISP och epost-leverantörer i Sverige.

Benogram till felaktig adress

Vänligen kontrollera att mottagaradressen som fylls i är korrekt. Benogram, där felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter har uppgetts, ansvarar vi ej för. Dessa kan komma bort i posthanteringen eller levereras till felaktig adress. Vi är ej skyldiga att ersätta eller kompensera för detta.

Typ av tuggben 

Formen på tuggbenet kan skillja för varje Benogram, dock kommer storleken alltid vara anpassad efter valt Benogram.